luni, 25 iulie 2011

Inceput de saptamana

Azi am chef de lancezeala si de stat fara sa fac nimic. Admir un pic burtica Ioanei, decorata artistic cu pixul si ma intorc pe net sa imi iau cocteil-ul (sau cocktail-ul) de dimineata de bloguri.

Va trebui apoi sa ma apuc sa fac fustita pe care cumnata mea o doreste pentru nepotica ei si sa termin setul de care m-am apucat acum doua zile. Treaba multa, nu grea, dar consumatoare de timp. Ce nu fac eu insa pentru cumnatica? Profit insa ca am cateva zile libere de comenzi.
Seara avem program de iesit si socializat.
Ioana devine posesiva. Vaneaza copiii care se apropie de caruciorul Andreei (fetita prietenei mele) si ii indeparteaza. Daca stau departe de carucior, se joaca frumos cu ei. Daca depasesc zona de confort se lasa cu tipete si imbranceli. Daca iau micuta in brate (imi place la nebunie mirosul de bebelus pe care inca il mai are) se lipeste de mine.
Vorbeste tot mai mult si mai bine. Incep si eu in sfarsit sa ma descurc cu chineza ei babiloniana. A inceput sa faca propozitii scurte si sa cante inteligibil. Inca fugareste pisicile si avem o reala problema cu asta ca e satul plin de pisici iar o plimbare fara carucior e o aventura. Creste pitica si cresc si grijile mele.

Cat de curand va trebui sa scriu cam tot ce poate face la varsta asta

3 comentarii:

  1. :) spor la lucru... poate termini mai repede si iti mai ramane ceva timp de lancezit... :)

    Din cate povestesti, e tare dulce micuta voastra "gelozata". :P ... e declaratia ei de dragoste pentru tine... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabi, multumesc mult. E tare dulce si eu sunt topita dupa ea.
    Ai grija de tine, scumpa mea. O zi minunata iti doresc, cu sotul si copiii alaturi. Multi ani fericiti inainte, iubire, intelegere si sanatate. Vreau sa iti citesc inca blogul si cand sarbatoriti nunta de argint (pe aia de aur nu stiu daca o apuc :D)

    RăspundețiȘtergere