sâmbătă, 30 iulie 2011

Kabea - concurs cu premii minunate, naturale si-aromate

In ultima vreme mi se intampla sa fac tot mai multe lucruri in ultimul moment, adica in ultima zi. Mai ales la concursuri. Las de la mine, las... ma gandesc ca oricum nu am cum sa castig, asa ca la ce bun sa mai particip, si apoi brusc, in ultima zi, de fapt in a doua jumatate a ultimei zile, ma paleste intrebarea :"Dar ce-ar fi daca...? Daca as participa si as castiga ceva?"
Acum insa, particip nu numai pentru ca premiile sunt minunate ci si pentru ca imi face placere sa impartasesc cu voi blogul acesta, care gazduieste concursul, si produsele acestea fine, naturale, extraordinare.
Gasiti aici toate detaliile despre concurs. Daca vreti sa participati, si ar fi de dorit sa o faceti, actionati acum, ca e ultima zi!
Cat despre blog si stapana lui, numai lucruri bune. Indiferent ca va doriti un sapun prietenos cu pielea dumneavoastra, spumos, hidratant, antibacterian, un gel inmiremat de dus, creme naturale, pentru corp sau pentru picioarele obosite, sau daca vreti o prajitura buna -buna, gata de savurat dupa o zi plina, aici e locul pe care il cautati si pe care trebuie neaparat sa il vizitati. Si daca aveti si copilasi si vreti sa impartasiti nastrusniciile varstei, atunci cu atat mai mult trebuie sa pasiti "pragul" acestui blog minunat.
Va poftesc inca o data la concurs. Haideti si voi! Cu cat suntem mai multi, cu atat e mai distractiv!

2 comentarii:

  1. Iti multumesc pentru frumoasa prezentare si ma bucur ca te-ai hotarat sa participi.Iti doresc mult succes.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu multa placere. Si eu iti multumesc mult pentru urari si pentru sansa oferita.

    RăspundețiȘtergere