miercuri, 7 decembrie 2011

Email

In ultima vreme mi se intampla o chestie foarte ciudata: mesaje pe care ar trebui sa le primesc nu ajung deloc in inbox-ul meu.
Desi am cont de e-mail deopotriva pe yahoo si pe gmail, in ultima perioada folosesc mai mult gmail-ul. Pana acum stiu sigur de 2 mesaje pe care nu le-am primit la timp. Unul mi-a fost retrimis si data primei trimiteri era cu 5 zile inaintea retrimiterii. In mod ciudat, mesajul era unul important pentru mine, de confirmare a primirii unui premiu de la BroRom Sibiu si probabil ca daca nu as fi sunat la ei nu as fi intrat nici pana azi in posesia premiului.
Al doilea mesaj care s-a pierdut undeva pe caile net-ului mi-a fost trimis alaltaieri si ieri din nou de profesoara de la cursul de formator. Colegii mei l-au primit, eu nu. Si acesta stiu sigur ca mi-a fost trimis. Unde este insa, nu am idee, ca spam nu am pe gmail.
Probabil ca va trebui sa dau adresa de pe yahoo, in speranta ca a treia oara e cu noroc.
Voua vi s-a intamplat?

5 comentarii:

  1. Intra in contul tau de gmail si acolo da clic pe "inca 6" (meniul din stanga). Acolo ai sa gasesti si folderul de spam. Daca cine ti-a scris nu a gresit adresa de email, sigur le gasesti acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. @miki, multam fain pt pont. Nu stiu de ce mie nu-mi deschisese acelea "inca 6" cand am verificat mail-ul. Am verificat insa acum si nu sunt mesajele nici in spam. Noroc ca le-a mai trimis inca o data profesoara si de data aceasta au ajuns.

    RăspundețiȘtergere
  3. @masajerotic Arad , sper sa nici nu ti se intample

    RăspundețiȘtergere