marți, 13 decembrie 2011

Facebook reloaded

Ca sa ma mentin tot in sfera internetului, azi am reusit sa ma extrag frumos si fara semne sangerii din 2 grupuri cu care, credeam eu, ca impartasesc aceleasi idei. In fine, se pare ca nu. Sau se poarta si aici, ca doar nu tre' sa fie mai bine ca in viata reala, dictonul "pt unii muma, pt altii ciuma". Mda, unii sunt mai egali ca altii.
In fine, azi am avut o zi cam ciudata, cu destui nervi, iar punerea la punct care a urmat, de la persoane din grup pe care nu le cunosc, a fost doar capacul pus peste o zi de rahat oarecare.
Noi sa fim sanatosi, macar fizic, ca de sanatatea mentala se ocupa altii. Cum care altii?

2 comentarii:

  1. Bună ziua, numele meu este Costin Comba și administrez un blog de fotografie www.costin-comba.blogspot.com . Aș vrea să vă rog dacă doriți să facem un schimb de link-uri. Eu voi posta link-ul dumneavoastra pe doua bloguri : www.bycetateanu.wordpress.com si pe www.romanicateiubesc.blogspot.com , in schimbul postarii pe blogul dumneavoastra a link-ului blogului meu de fotografie www.costin-comba.blogspot.com . Dacă doriți să mă băgați în seamă bine, dacă nu, mă înclin cu respect și vă mulțumesc, atașând scuzele de rigoare pentru deranjul creat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ati creat nici un deranj. Dimpotriva, propunerea facuta ma onoreaza si va multumesc, mai ales ca m-a incantat vizita pe blogul dumneavoastra. Numai bine va doresc.

    RăspundețiȘtergere