vineri, 29 iulie 2011

Salon de tatuaje - tinere talente

Spuneam de mezina mea ca a luat obiceiul sa isi mazgaleasca burtica, si nu numai: mainile, picioarele sunt la fel de bune pentru desenat. Frate-sau a venit cu ideea sa ma dotez cu o halca de porc, cu tot cu sorici, sa iau un aerograf pentru tatuaje si sa dau posibilitatea tanarului talent sa se desfasoare. In cazul acesta in maxim 2-3 ani imi deschid o firma cu tatuaje extreme si periculoase, ca va trebui sa fii si curajos si inconstient si doritor de senzatii tari, un pic si deschis la nou, ca nu se stie ce opera va iesi din manutele dibace ale fie-mii.
Ca sa va faceti totusi o idee despre cum arata acum tatuajele cu pixul, trebuie sa va arat o mostra:


Ce ziceti, am sanse sa-i deschid un salon de tatuaje?

6 comentarii:

  1. :) sunt curioasa cum amesteca culorile?? Nu-i dai si alte culori. :P ?? Nu vreau sa ma gandesc cum ar arata daca ar nimeri un marker permanent. :D :d

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ii dau si alte culori iar markerele sunt ascunse bine. Pixurile le aduna din camerele celorlalti. A mai gasit ea creioane, dar alea nu o ajuta la desavarsirea operei

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic ca e o afacere in dezvoltare :))Micuta Picasso le realizeaza cu mare arta.Hii,eu i-am dat si carioca si acuarele Antoniei dar nu le-a incercat decat pe coala.Da-i si Ioanei,vezi ce iese :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mirela, carioca am incercat acum cateva luni, cand nu era la bustul gol. Cu tot cu coli. Nu a avut spatiu suficient de desfasurare, astfel incat a continuat pe pereti. Acuarele nu am tupeu sa ii dau.
    Anto e un copil cuminte, deja stie cum e la gradinita, scumpa de ea, nu ca zapacita mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Poti linistita sa deschizi salon,cred ca vei avea mare succes !Pupam micuta talentata!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult de incurajari, Beatrice.

    RăspundețiȘtergere