marți, 22 noiembrie 2011

Semne de carte

Stiti ca ma plangeam de timp... Ei bine, azi am pierdut dimineata frunzarind pe net. Nu stiu daca sunteti ca mine, sa puneti "semne de carte" cam pe unde gasiti ceva interesant si unde doriti sa va intoarceti. Ei bine, eu de obicei asta fac.
E adevarat ca blogurile pe care le urmaresc le am sus in bara, dar sunt nenumarate alte pagini care imi starnesc interesul. Multe sunt strict de hobby, altele de bloguri la care m-a atras ceva, altele de legislatie, altele de carti... in fine, intelegeti ideea. Cert e ca azi mi-am dat seama ca am peste 100 de semne de carte, asa ca le-am luat la rand cu gandul clar sa mai curat lista. Si din link in link am ajuns pe meleaguri nebatute si desi am scapat de cateva "semne", am reusit sa imbogatesc lista cu alte cateva.
In plus, lista mea cu "to do" se tot lungeste si intinde... Am atatea lucruri de facut, de explorat, de invatat.
Vreau sa ma apuc de invatat germana si in curand incep un curs de formator. In plus trebuie sa ma pun la curent cu ultimele modificari legislative in materie de resurse umane, ca in curand trebuie sa ma intorc la munca, desi... zau daca ma mai atrage sa stau 9 ore pe zi la birou departe de pitica.
Daca as avea suficienti bani mi-as deschide un pfa (pentru inceput) cu chestii handmade. Din pacate nu am, asa ca sper sa ma auda Mos Craciun si sa imi faca un pustiu de bine...
Am si o intrebare pentru voi si va rog mult sa imi raspundeti: Ati cumpara ceva handmade ca sa faceti cuiva cadou de sarbatori? Si daca da, ce anume ati cauta?

4 comentarii:

  1. deci ai rezolvat un capat de treaba cu semnele alea de carte! :))
    cat despre shopping, sincer, daca e original, cu cea mai mare placere. uite, ca exemple: o cana cu forma duboioasa din nascare si pictata funny, bijuterii, semne de carte, poate chiar si o coperta pentru cei care obisnuiesc sa citeasca in metrou.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult de raspuns. Canile apartin unui teritoriu care imi intrece cu mult abilitatile, dar pe celelalte idei ma pliez.

    RăspundețiȘtergere
  3. da, as cumpara. bijuuri, cosmeticale, haine... fie ele si numai cu aplicatii hand-made. Zise bine belgianca cu originalitatea. :)

    RăspundețiȘtergere