joi, 12 noiembrie 2009

noutati

Micuta mea creste. Si ceilalti doi, dar la ei schimbarile sunt acum mai lente. Am notat insa, undeva, ca, potrivit spuselor ei, fiica mea de 12 ani are IQ-ul mai mare decat al meu, iar fiului meu de 17 ani i-am stricat avantul de a cheltui niste bani care nu i se cuveneau. A cheltuit doar vreo 160 ron din 360 si era foarte suparat pe mine. Asta pana cand i-am atras atentia ca nu vrea sa afle cum e cand ma supar eu cu adevarat pe el.
Revin deci la micuta. Pentru ca pentru ea, inca sunt cea mai cea. Inca i se lumineaza ochii atunci cand ma vede si intoarce capusorul sa ma caute in camera. Voi vedea peste vreo 10 ani cum o fi, dar acum ma simt iar utila, si nu doar un ghimpe in adolescenta "neinteleasa" a copiilor mei. Asa i-oi fi amarat si eu zilele mamicii mele? Daca o intreb, sigur imi va confirma imposibilitatile mele si credinta mea in superioritatea inteligentei...
Ajung si eu la ceea ce imi spunea mama acum mai bine de 20 de ani: copiii mei vor intelege cu adevarat abia cand vor avea si ei copii la randul lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu