luni, 26 octombrie 2009

La cumparaturi

Timpul trece, copiii cresc, iar eu abia mai fac fata.
Am fost sambata cu Sandra sa isi caute ceva de imbracat de iarna. Nici cand am umblat pentru mine nu am intrat in atatea magazine ca ieri. Am crezut ca va fi simplu, dar nu mai tine sa o conving sa ii iau ce imi place. Neeeee...
Acum mi-a explicat ca nu avem aceleasi gusturi, ca daca s-a nimerit sa ii placa o geaca pe care i-am aratat-o "am avut noroc" ca am nimerit ce ii place.
Ca sa aveti totusi o idee cum aratam: fii-mea mare inainte, stramband din nas, eu dupa ea, tata-su cu pitica in carucior incheia sirul. Ma mir ca a rezistat eroic saracul, mai ales ca el a avut o partida de cumparaturi si saptamana trecuta si tot fara rezultat.
Am aflat insa ca nu am gusturi si ca nu stiu ce se mai poarta. Sunt depasita. In cele din urma a pus ochii pe o scurta alba pe care am refuzat sa o cumpar. Stiind din experienta ce repede se murdareste mandra mea fiica, am ajuns la concluzia ca scurta respectiva ar sta mai mult la uscat decat pe ea. Si cum ar fi trebuit spalata la mana, ar fi cazut pe mine grija pastrarii imacularii ei. Asa ca am zis pas.
Mai cautam, mai sunt zile, dar cred ca data viitoare imi las sotul acasa cu pitica sa nu ii mai chinuim si pe ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu