luni, 1 octombrie 2012

20 de ani

S-au implinit aproape 3 saptamani de cand fiul meu a implinit 20 de ani. Am tot amanat sa scriu si sa celebrez in scris implinirea acestei minunate varste.
Mi-a venit foarte greu sa ii spun la multi ani doar pe skype, sa il privesc doar de departe si sa nu il pot imbratisa, sa nu ii pot face un tort aniversar...
Inca imi e greu sa il stiu departe, inca ... Sunt atatea de spus ce vor ramane nespuse...
Un lucru insa e cert: te iubim, Tavi, din tot sufletul. Oriunde ai decide sa iti traiesti viata, vei ramane mereu copilul nostru. Prin orice incercari vei trece, vom fi alaturi de tine, chiar daca uneori doar cu un sfat, o vorba buna si o imbratisare virtuala.
Sa ai parte de tot ce iti doresti in viata si sa iti traiesti viata frumos, in armonie si fericire. Inconjoara-te de prieteni, poarta-te cu ceilalti asa cum ai vrea sa se poarte cu tine, ajuta de cate ori poti fara a astepta recunostinta, traieste-ti viata dupa propriile reguli fara insa a-i rani pe cei din jurul tau. Fii om, fiule, si fii binecuvantat.
Te iubim mult, mai mult decat vom putea vreodata sa-ti aratam,  si iti multumim ca esti fiul nostru.

2 comentarii:

  1. Ana La multi ani pentru baiatul tau!Baiatul tau va fi si la 30 si la 40 si...Sa-i dea Bunul Dumnezeu sa-i fie bine pe unde este si sa aibe in jur Oameni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Gabi, multumesc mult pentru urari. Asa e, va fi mereu baiatul nostru. Numai bine le doresc si micutilor tai.

      Ștergere