sâmbătă, 31 martie 2012

Torturi fascinante

Azi am zis sa nu mai scriu despre mine sau ai mei. Nu scriu nici despre blogurile pe care le citesc in mod constant si pe care le gasiti in blogroll-ul meu si nici despre cel abia descoperit si care mi-a placut la nebunie (totusi, va soptesc ca il gasiti aici).
Ei bine, azi scriu despre un blog pe care nu stiu unde sa il incadrez, caci e un pic de cofetarie si incredibil de multa arta. Am stat si mi-am clatit privirile pe fiecare tort, pe fiecare detaliu, neincetand sa ma minunez de maiestria celei care a adus la viata o lume intreaga in fiecare tort.
Mi se pare minunat ca exista asemenea oameni pe lume, care transforma o aniversare in ceva incredibil de special, deosebit, memorabil, care aduce in acea zi acel ceva ce il va deosebi de toate celelalte zile sau aniversari ce vor veni.
Ma plec in fata talentului acestei minunate doamne, caci numai o doamna minunata poate crea minunatiile pe care le-am vazut acolo si va invit si pe voi sa va umpleti ochii de lumina si sa vedeti arta si din punct de vedere comestibil.
Poate deja va veti face planuri pentru tortul de la urmatoarea aniversare din familie.
Uitati aici blogul doamnei Viorica

4 comentarii:

  1. Superbe! Chiar superbe, am mai vazut torturi decorate frumos, dar detaliile nu erau asa perfecte sau erau facute cu matrite. Dar la primul tort (cel al Luanei) m-am intrebat in primele secunde cati metri patrati are de a putut pune catelul "Burtica" pe el. :) Abia apoi m-am lamurit ca e o reproducere perfecta din pasta de zahar. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Maria, si pe mine m-a impresionat. Spunea intr-un comentariu ca ii place sa reproduca jucariile micutilor si ei sa le recunoasca pe tort

      Ștergere
  2. Ei, pentru așa ceva, trebuie răbdare și talent. Hai să zicem că cu răbdarea aș mai scoate-o la capăt, dar cu talentul... :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @slvc, din acelasi motiv si eu ma multumesc doar cu admiratul.

      Ștergere