miercuri, 27 aprilie 2011

La cules de flori

Doar 3 zile pana cand pitica mea implineste un an si 10 luni. Multe cuvinte tot nu spune ea inteligibil, dar ce a devenit foarte clar este "NU VLAAAUUUU!". Domnisoara personalitate a inceput sa isi afirme cu tarie dorintele si daca nu ii convine ceva (ca e vorba de schimbat, de intrat in casa, de culcat la pranz), incepe cu "nu vlaauuu".
In general nu are preferinte la imbracare, desi imi cere tot mai des (adica imi arata si trage de ele), sa o imbrac in tutu.
Azi l-a vrut pe ultimul facut, unul negru, care se potrivea ca nuca in perete cu ce avea deja pe ea, dar cum nu a vrut sa o schimb nici nu am insistat.
Doar am scapat de pantaloni si i-am pus tutu-ul.
Si ce e mai frumos pentru micuta printesa decat sa culeaga flori
Sa le miroasa



si apoi sa se aseze pe vine ca a obosit...

3 comentarii:

  1. este superba pitica ta!!! :) ador tutuurile!! Tu le faci?? ... ca as mai vrea si eu unul pentru Maria - am comanda speciala de tinuta cu tutu rosu pentru nunta sora-mii.
    Cat despre preferintele piticiei tale, eu zic ca e de bine... doar negru se potriveste cu orice, nu? :P

    RăspundețiȘtergere
  2. si daca cumva faci tutuuri si pentru altii, te rog, da-mi de veste - sunt interesata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc din suflet pentru aprecieri. Mie micuta ta Maria mi se pare perfecta. E atat de scumpa de delicata si in acelasi timp plina de personalitate. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea.
    Eu ii fac tutu-urile Ioanei si fac si pe comanda. Poti vedea mai multe pe celalalt blog al meu http://stylehandmade.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere