joi, 11 iulie 2013

M-o apucat harnicia

Noroc ca nu tine mult, dar acum am dat navala in sifonier (stiti voi, locul in care se tin lucrurile sifonate) si ma mir si eu ce poate iesi din strafundurile la care nu am mai umblat demult.
De ceva vreme domnul meu sot ma bate la cap sa selectionez ce port si ce nu, ca prea s-au strans multe. Am haine de pe vremea cand puteam pune lejer cele 50 de kg ale mele si mai ramanea si un pic de loc. Acum cu tristete remarc ca in veci nu or sa mai imi vina (desi ani intregi am visat cu ochii deschisi la ziua in care voi intra iar in ele). Problema e ca fiecare haina imi trezeste amintiri, unele mai mult ca altele. Sunt unele primite de la mama (si de acelea chiar nu ma pot desprinde), altele cumparate cu anumite ocazii (si iar e greu sa renunt la ele). Am reusit insa sa umplu un sac cu lucruri de dat si voi incerca sa pitesc restul prin pod, in alti saci. Imi raman haine insa din bebelusia copiilor, cateva doar care imi sunt foarte dragi, ca de celelalte am scapat de mult. Si daca am inca o bluzita de cand eram eu de 50 cm, pastrata de mama mai bine de 40 de ani, cum sa nu pot si eu pastra cateva dragalasenii?
Voi cum va descurcati cu lucrurile de care nu aveti nevoie dar totusi nu va  indurati sa le aruncati?

8 comentarii:

  1. Le triez o dată pe sezon.
    Nu le pot arunca pur şi simplu. Ori le depozitez pe care care-mi plac sau pe care sper că le-oi putea purta cândva... Ori le fac cadou...
    Oricum, mă despart greu de ele, fiindcă, în afară de amintirile care mă leagă de ele, am mai şi dat bani ca să le cumpăr...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Credeam ca doar eu ma despart greu de ele. Tare bine e sa stiu ca mai e cineva care nu renunta cu usurinta la haine. Cu o parte am rezolvat, ca le poarta fie-mea, deci tot acasa sunt, doar ca in dulapul ei. Mai am insa si altele care nu sunt pe gustul ei, dar nici nu le-as da.... Ah, gata, am gasit scaparea: ii spun sotului ca le va purta mezina :)))

      Ștergere
  2. Iui, aşa mai da! :-*
    Pfuai, ce bine-i fără probele alea de perspicacitate. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu, asemeni tie, abia acum trei saptamani m-am indurat sa dau hainele din vreumurile slabe :) .. si dupa, am inceput sa slabesc fara efort. :P putin cate putin, dar se duc. ;)
    In general, le dau. Tot metoda sacului ... pe ale copiilor le pastrez pe toate. Eu le pun in pod, sor-mea le ia pe masura ce creste piticul ei. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, ce bine! Felicitari!
      Eu nu mai sper sa slabesc suficient incat sa incap in hainele alea. Blugii mei de exemplu, de acum 10 ani, nu ii vin pustoaicei mele de 16 ani. Ar trebui sa dau jos vreo 20 de kg iar metabolismul meu s-a schimbat mult in ultimii ani.
      Pe ale copiilor nu le-am pastrat pe toate, doar cateva salopete care mi-au placut la nebunie, cateva rochite.... Restul am dat tot, am o gramada de mamici in zona care o duc greu.

      Ștergere
  4. Buna

    Nu stiu cum sa te contactez asa ca scriu aici
    In sidebar ai link catre site-ul nostru vechi http://www.sarcina-nasterea.ro/despre-copii/ cu ancora despre copii
    Noi ne-am mutat de peste un an pe domeniul nou mamicamea.ro si daca ai putea sa pui link catre noul site http://www.blog.mamicamea.ro/ am fi foarte fericiti, eventual daca http://www.blog.mamicamea.ro/ fi alaturi de blogurile mamicilor de mai sus, ar fi perfect
    Daca ai nevoie sa te ajutam sa promovezi ceva o putem face cu cea mai mare placere

    Multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  5. La fel de greu ma desparteam si eu de ele. Pana la urma le dau pentru ca oricat de dragi mi-ar fi, eu sigur nu le mai port. Deci de ce sa nu fericesc pe altcineva?! O alta ideea a fost sa nu mai cumpar. Mi-am propus asta in iulie cand a trebui sa ma descurc cu un dulap nou si pana acum am rezistat. :D Sa vad cat m-o tine. :)))

    RăspundețiȘtergere