sâmbătă, 7 aprilie 2012

Ce va doriti de sarbatori?

In ultima vreme, cand vorbesc cu cineva, se ajunge si la intrebarea:"Ce-ti doresti de Sarbatori?" Ehehe, imi doresc eu multe, foarte multe. Mi s-a intamplat insa sa mi se raspunda si "Eu imi doresc in primul rand sanatate!" pe un ton care vrea sa insemne "Cum, tu nu vrei sanatate? Nu asta e cel mai bine sa iti doresti? Cum iti poti dori lucruri materiale cand sanatatea e atat de importanta?" Ei bine, nu ca nu-mi doresc, dar aceasta e o dorinta permanenta si nu una speciala de sarbatori. Cand e vremea cadourilor, atunci imi doresc cadouri, ca asa mi se pare corect.
Si imi doresc... o lista lunga, atat de lunga incat de-as avea suficienti bani mi le-as lua pe toate odata, ca mare nevoie am de toate. Nici nu stiu exact ce e mai important si ce ar trebui sa aibe prioritate (exclud insa din lista o casa noua si o masina).
Imi trebuie deci o masina noua de cusut, o camera foto, un televizor nou, o imprimanta (de preferinta laser) si o gramada de materii prime si materiale pt hobby-urile mele (la loc de cinste se afla rasina, cauciuc siliconic pt matrite si materiale pt decoupage. Multe, nu? Observati insa ca nu imi doresc nimic de genul farduri, imbracaminte, incaltaminte, posete etc, si nici nu scriu ce imi doresc pentru copiii mei.

Voi ce va doriti de sarbatori?

11 comentarii:

  1. eu vreau doar liniste. Si un sot liber cu care sa nu ma intalnesc numai cateva minute inainte de culcare. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabi, faine dorinte. Dar acestea nu ti le doresti in permanenta?
      De fapt cred ca e mai bine sa vina iepurasul cu un job nou pt sotul tau, care sa ii dea timp sa stea si cu voi

      Ștergere
  2. Adica, daca imi doresc fuste, pantofi si posete sunt najpa? Acum serios, de ce e asa rau sa iti doresti sa arati bine? :(

    In alta ordine de idei, imi doresc un obiectiv wide angle (pe care nu il voi primi, pentru ca e ingrozitor de scump)

    Eu n-am fost niciodata genul care sa isi doreasca "sanatate, fericire si pace in lume" de sarbatori. Mi se pare ca de sarbatori iti doresti chestii concrete. Sanatatea mi-o doresc in fiecrae zi a anului, nu doar de Pasti, Craciun si Anul Nou. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, scumpo, cum sa fii najpa? E firesc sa iti doresti, de fapt si eu mi-as dori, dar astea la mine sunt mult in urma (pe lista prioritatilor) fata de celelalte.
      Oricum sifonierul e plin dar tot nu am ce sa imbrac :))
      Probabil ca obiectivul ala pt tine e cam la fel cu ce am eu in lista... Visez la ele dar nu stiu cand le-oi primi. Dar tot nu strica sa mi le doresc, nu?

      Ștergere
    2. Cred ca obiectivul ala e cam cat toata lista ta, avand in vedere ca unul "de top" e vreo 9000 lei. :))) Ma multumesc si cu unul de 2000, da' nici p-aia nu-i am. Asa ca imi doresc hainute :D

      Ștergere
    3. :)) depaseste lista mea, ca valoare vorbind. Ca dorinta si necesitate cred ca sunt tot pe acolo. Draga mea, eu iti urez sa iti vezi dorintele implinite (incepand cu obiectivul). Vreo matusa Tamara nu ai si tu ascunsa pe undeva?

      Ștergere
    4. Nu, si am depasit si varsta si nivelul estetic, sa zic asa, la care mai puteam spera la un sponsor :))

      Ștergere
  3. Anul ăsta,ca să fiu sigură că vine iepurașul, mi-am făcut sigură cadourile de Paște. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sănătate! asta-mi doresc și de sărbători și-n tot restul anului! ceea ce-ți doresc și ție. pupăciuni!

      Ștergere
    2. @Slvc, vezi unde duce experienta... Felicitari pt achizitii! Eu inca imi astept sponsorul, daca nu reusesc sa le iau eu pe rand pana apare...

      Ștergere
    3. @georgi, de sanatate sa ai parte, daca asa iti doresti. Si pe langa ea, de iubire si bucurii si sumedenie de vise implinite... Ah, si lui Mel trebuia sa ii urez asta, dar stie ea ca-i doresc tot binele si tie la fel. Pupici cu drag si multam fain de urare.

      Ștergere