joi, 27 octombrie 2011

Tot 20 de ani

Fac uneori o baie in trecut. Ma rasfat in amintiri, ma joc un pic cu ele si apoi le dau drumul, in trecerea timpului. Am scris deja ca am implinit 20 de ani de casnicie. Azi insa implinim 20 de ani de cand ne-am legat destinele in fata lui Dumnezeu.
Inca ma amuz cand imi amintesc de preotul usor aghezmuit, care ne-a lasat verighetele pe mana dreapta, prea preocupat sa ne spuna ca are si el o fata pe nume Anca (numele nasei). Nu-mi amintesc mare lucru din slujba. Pluteam in nori de fericire, il aveam langa mine pe cel alaturi de care vroiam sa imbatranesc, eram pe cale sa incep marea aventura a vietii... Cine ar fi fost atent oare la cuvintele preotului?


Eram atat de aerieni amandoi incat iesind din biserica am gresit drumul spre fotograf, noroc ca cineva din alai ne-a intrebat unde ne ducem. La fotograf am uitat sa facem poze doar cu parintii, la local am inghetat de am racit zdravan, dar, doamne, frumoase au fost momentele alea vazute prin prisma tineretii si a iubirii noastre... Sa mai spun si ca buchetele de nunta (al meu si al nasei) au fost luate de cineva cu doar cateva minute inainte sa ne ducem noi sa le luam? Eu dorisem garoafe albe si rosii, lumanarile erau la fel... Cand sa intram la floraria unde le comandasem, cineva tocmai iesea cu doua buchete superbe, unul alb si unul rosu si sotul mi-a spus in gluma: " Alea sunt ale noastre!". Am ras, dar cand am intrat si florareasa a dat din colt in colt ca nu le mai gaseste si ca s-a incurcat si tocmai le-a dat, mi-a pierit rasul. Am alergat in strada, dar persoana cu pricina disparuse, si cum nu mai era timp sa ne faca alte buchete, le-am luat pe cele pe care ar fi trebuit sa le ia cealalta: crizanteme! Nimeni nu a observat diferenta, sau cel putin nimeni nu ne-a spus...

Asa aratam acum 20 de ani

Nu pun poze cu imaginea noastra de acum :)

14 comentarii:

  1. waw nu te-as fi recunoscut...din prima...dar ati fost si sunteti frumosi alaturi de realizarile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eheee, amintiri... Frumosi mai erati! Acum nu te stiu decat pe tine si chiar nu-mi pari schimbata foarte mult. Ieri ma uitam si eu pe pozele de la casatorie si m-a cam apucat jalea! A' dracului timp, cum zboara el fara sa-i pese

    RăspundețiȘtergere
  3. @gabi, ms mult. Mai ales realizarile noastre sunt frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Miki, multumesc mult pt aprecieri. Eu de cate ori aud chestia cu "ce frumosi eram", imi amintesc mereu de replica din toamna bobocilor, super faina si dupa atatia ani http://www.youtube.com/watch?v=6bp-KwCDWQg .
    Zboara timpul. Daca nu mi-as vedea copiii mari, probabil ca tot in tinerete m-as crede :)) (Evident, cu ceva mai multe kg si mai putini dinti, da' tot pe acolo)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Andreea, multumesc mult.
    Cand vad ce subtirica eram in poza aia si ma gandesc ca nu purtam nici sutien... ma apuca si pe mine jalea ca pe Miki

    RăspundețiȘtergere
  6. băăăi, ce frumoși sunteți! ptiu! să nu vă deochi!
    Auzi, i-a mai zis cineva soțului că seamănă nițel cu Tom Hanks?
    Frumoși tare! să fiți sănătoși și fericiți cât încape!
    vă pup pe amândoi!
    La mulți ani!

    RăspundețiȘtergere
  7. nu numai c-ati fost frumosi pe cont propriu (ce zic eu "ati fost"? precis sunteti!) dar mai avesti si-o frumusete suplimentara, de cuplu! ma tot uit la voi ce potriviti sunteti unul cu celalat in poza asta, parca va potentati reciproc frumusetile!
    eu cred c-a fost intr-un ceas bun casatoria voastra.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Georgi, multam tare fain de aprecieri si urari. Nu i-a zis nimeni ca seamana cu Tom Hanks, i se spunea doar ca seamana cu Gabriel Dorobantu.... Iiiih, nu-l suportam pe ala. Pupam si noi cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Laura, multumesc din suflet. Uite, mi-ai amintit ca la inceputurile prieteniei noastre treceam drept frati, subiect de mare amuzament pentru noi. Zic la inceputuri, ca dupa aia si-au dat seama cei din jur ca suntem prea apropiati ca sa fim frati.
    Si eu cred ca a fost intr-un ceas bun, multumesc mult inca o data

    RăspundețiȘtergere
  10. @fotograf nunti olga, multumim din toata inima pentru urari

    RăspundețiȘtergere
  11. Multi ani inainte fericiti si linistiti cu tot ce va doriti.

    RăspundețiȘtergere
  12. @The way I am, multumim mult pentru urari

    RăspundețiȘtergere