duminică, 4 septembrie 2011

Vine frigul

De cateva zile ma chinuie rau talentul in ale tricotatului. Am vazut niste fire pe Breslo, mi-am comandat avand deja in minte destinatia finala. Si m-am apucat plina de avant sa ii tricotez un poncho Ioanei, in pauzele de la celelalte chestii pe care le fac in acelasi timp. Am masurat, am lucrat, am incheiat in parte si nu am mai avut rabdare sa il cos pe tot si l-am probat Ioanei. Copila nu a inteles ce vreau. Ea tot incerca sa bage manutele in ... ceva, si a tot incercat si daca a vazut ca nu reuseste l-a scos, iar mie mi-a pierit tot avantul de a-l mai incheia. Acum o astept sa mai creasca, poate pricepe ca exista si lucruri de imbracat care doar stau pe tine...Si cand ma gandesc ca deja o vedeam cu poncho si fustita si ghetute si....
Acum trebuie sa ma apuc sa ii fac si Sandrei un fular si un fes, poate pana la iarna le termin... Si daca imi iese planul, poate ii fac si niste mitene ca de mult ma roaga iar eu habar nu am cum se fac. Macar am bunavointa si avant muncitoresc. Ce o iesi la final, oi vedea eu daca poate fi purtat


Asta-i impricinatul. Observati firele iesind artistic in partea dreapta jos.V-am zis ca nu l-am terminat...

11 comentarii:

  1. ce-s alea mitene?
    ... imi place tare cu ti-a iesit marginea, dar mai mult de atat nu ma bag la tricotat; admir. Nici la lucru manual nu mi-am facut singura bentita... mama mi-a sarit in ajutor ca eu am strans ochiurile atat de tare incat nici macar ea nu a mai reusit sa le miste de pe andrea. atrebuit sa le taie. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabi, mitene sunt manusile alea care lasa varful degetelor libere.
    Eu am invatat sa tricotez de la tata, ca mama nu avea rabdare si nici timp sa "prelucreze" catastrofa care eram la lucru manual.
    :) Incerc sa imi imaginez cum arata bentita ta :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Încheie-l totuși. Caută apoi niște imagini seducătoare, cu fetițe îmbrăcate în poncho, pe net, și arată-i-le! S-ar putea ca până la urmă să-i placă.

    RăspundețiȘtergere
  4. @silavaracald, bun venit. Multumesc pentru idee, incerc si asa. Pana la urma, chiar daca nu o conving acum, il poarta la anul, ca mi-a iesit un pic mai mare decat preconizam.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am tot respectul pentru mâinile dibace!!
    Pe mine m-a pus mama să cos odată o babă şi un moşneag. Le-am cusut invers :D Sunt un dezastru!! mai bine mă pui să dau cu var! :))
    Hai până la mine să vezi tunsu'dar nu inainte de'a te aseza bine pi'un scaun, da? :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata super...pe mine nu m-a mai chinuit talentul de cand eram insarcinata...si am ramas cu tone de fire care de care mai colorate si mai frumoase! Poate la bebe doi, cine stie...:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. @Georgi, multumesc. Nu te prea cred ca esti dezastru. Sigur reusesti in tot ce vrei (cu adevarat sa faci). Eu faceam totul aiurea cand nu vroiam sa ma puna mama sa fac ceva. Si ma gandesc si ca mosul si baba aia nu erau destinati sa fie impreuna

    RăspundețiȘtergere
  8. a-z, bun venit si multumesc pt aprecieri si urari

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitass, bun venit. Si daca tot ai fire, incearca sa ii faci ceva micutei tale comori. Pentru bebici se lucreaza cel mai repede (la cei mari nu ma incumet nici eu, ca am reusit candva performanta, nerepetata, de a-i termina sotului un pulover in 3 ani).

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma reapuc, probabil, dar astept frigul ala adevarat...:)

    RăspundețiȘtergere